ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT

Wil jij een unieke fiets ? Bikepaint en Bemelmanbikesport zin et concept voor die ene unieke fiets. In de kleuren die jij kiest en de onderdelen waar jij warm voor loopt. Hoe mooi is dat , een fiets helemaal opgebouwd zoals jij dat wilt?


ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT


Artigiano betekent “vakmanschap” 

Bemelman Bike Sport is een beleving voor de sportieve fietser die iets bijzonders wil. Een unieke fiets, waarvan er letterlijk maar één op de wereld is. Door het customizen van fietsen met elk gewenst ontwerp en kleurstelling. 

De spuiterij en poedercoating bedrijf in Noordwijkerhout maakt Bemelman Bike Sport uniek. Het bedrijf ontstond uit pure passie voor de wielersport. “Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby“. Naast de activiteiten als schadehersteller, Spuiterij en poedercoating bedrijf begon Dick Bemelman 10 jaar geleden Bemelman Bike Sport boven de Spuiterij in Noordwijkerhout.

Bikepaint, is gespecialiseerd in het poedercoaten van onder andere fiets- en motorframes, voorvorken en andere fietsonderdelen. Met het bestaan van Bemelman Bike Sport, bieden wij alles onder één dak. Dick Bemelman beleeft veel plezier aan het spuiten van zijn eigen merk Artigiano maar ook aan het overspuiten van een fietsframe welke een nieuw leven krijgen.Onze adviseurs Dick Bemelman en Gerard van Rijssel staan je graag te woord over de mogelijkheden.

Wij kunnen je met onze apparatuur de juiste fiets aanmeten, ook bij huidige klachten kunnen wij door kleine aanpassingen klachten in de meeste gevallen doen laten verdwijnen.

De voordelen van Artigiano

  • Een unieke fiets;
  • Kies jouw eigen ontwerp;
  • Kies jouw eigen kleuren;
  • Kies jouw type frame;
  • Kies jouw groep;
  • Kies jouw wielen.

Een op maat gemaakte fiets, in de door jouw uitgezochte kleurstelling. Opgebouwd met wielen en onderdelen die bij je passen of door jou zijn uitgezocht.


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

SPUITWERK


Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Fiets in andere kleur ?

VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


Fiets overspuiten of poedercoaten

Wil jij jouw fiets een nieuwe look geven Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


Meubels spuiten

Meubels, zoals een bureau worden vakkundig gespoten. Zo krijgt uw werkruimte een andere uitstraling .

Motortank en onderdelen repareren en spuiten

Een motorframe, tank en onderdelen weer strak in de lak door Bemelman Spuiterij . Met de jarenlange ervaring in het restaureren , herstellen van schade en spuiten va vele objecten. Ook is het mogelijk spullen te laten poedercoaten .

VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

HOE WERKT POEDERCOATEN?

Motorframes e, tanks en andere onderdelen.

BALEN! AUTOSCHADE!


Velgenschade is balen !

Wij maken uw velgen weer als nieuw. U mag de velgen met of zonder banden brengen, zelfs de auto laten staan! Misschien kan er dan ook een deuk of andere lelijke plek worden weggewerkt. Dat is het voordeel van een allround bedrijf als Bemelman Spuiterij . Buiten het mooi maken van uw velgen , repareren wij uw auto ! Komt u ook uw velgen laten poedercaoten tijdens de bandenwissel?

Contactgegevens

Facebook