ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT


ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT


Artigiano betekent “vakmanschap” 

Bemelman Bike Sport is een beleving voor de sportieve fietser die iets bijzonders wil. Een unieke fiets, waarvan er letterlijk maar één op de wereld is. Door het customizen van fietsen met elk gewenst ontwerp en kleurstelling. 

De spuiterij en poedercoating bedrijf in Noordwijkerhout maakt Bemelman Bike Sport uniek. Het bedrijf ontstond uit pure passie voor de wielersport. “Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby“. Naast de activiteiten als schadehersteller, Spuiterij en poedercoating bedrijf begon Dick Bemelman 10 jaar geleden Bemelman Bike Sport boven de Spuiterij in Noordwijkerhout.

Bikepaint, is gespecialiseerd in het poedercoaten van onder andere fiets- en motorframes, voorvorken en andere fietsonderdelen. Met het bestaan van Bemelman Bike Sport, bieden wij alles onder één dak. Dick Bemelman beleeft veel plezier aan het spuiten van zijn eigen merk Artigiano maar ook aan het overspuiten van een fietsframe welke een nieuw leven krijgen.Onze adviseurs Dick Bemelman en Gerard van Rijssel staan je graag te woord over de mogelijkheden.

Wij kunnen je met onze apparatuur de juiste fiets aanmeten, ook bij huidige klachten kunnen wij door kleine aanpassingen klachten in de meeste gevallen doen laten verdwijnen.

De voordelen van Artigiano

  • Een unieke fiets;
  • Kies jouw eigen ontwerp;
  • Kies jouw eigen kleuren;
  • Kies jouw type frame;
  • Kies jouw groep;
  • Kies jouw wielen.

Een op maat gemaakte fiets, in de door jouw uitgezochte kleurstelling. Opgebouwd met wielen en onderdelen die bij je passen of door jou zijn uitgezocht.


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Bemelman Spuiterij


WIL JIJ JOUW FIETS IN UNIEKE KLEUREN?


SPUITERIJ BEMELMAN IN NOORDWIJKERHOUT

Wat ook één van de specialismes van de Spuiterij is. Het spuiten van beursprojecten of showmaterialen. Heb jij een project wat snel af moet, een project wat gespoten moet worden in een bepaalde kleur of juist veel kleuren In een bepaald design? Moet er vakkundig in meerdere lagen en kleurstellingen worden gespoten?

Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Jouw oude vertrouwde fiets in een nieuwe kleurstelling ? of een nieuwe in de kleuren die u mooi vindt?

BALEN! AUTOSCHADE!


Velgenschade is balen !

Wij maken uw velgen weer als nieuw. U mag de velgen met of zonder banden brengen, zelfs de auto laten staan! Misschien kan er dan ook een deuk of andere lelijke plek worden weggewerkt. Dat is het voordeel van een allround bedrijf als Bemelman Spuiterij . Buiten het mooi maken van uw velgen , repareren wij uw auto ! Komt u ook uw velgen laten poedercaoten tijdens de bandenwissel?

VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!


Contactgegevens

Facebook