Bemelman Spuiterij


Bemelman Spuiterij


Wist je dat Bemelman Spuiterij ooit begonnen is op de Heereweg in Lisse? Beter bekend als Bemelmans Spuiterij.


Als eerste autoschilder en schadehersteller was dit de plek waar de opa van Dick auto’s schilderde. Deze werden begin 1900 met de hand geschilderd. Later is dit allemaal doorontwikkeld met geavanceerde machines.


Dick Bemelman wilde eigenlijk het timmervak in, helaas was daar in die tijd geen werk in te vinden en de bouw was geen optie. Door omstandigheden rolde hij toch weer in het spuitvak en heeft hij het stokje van Willem de Bruin in 1976 overgenomen. In Katwijk begon hij in 1976 zijn eigen onderneming, Dick Bemelman Schadeherstel.


Ondernemend is Dick Bemelman altijd gebleven, door de jaren heen is hij zich gaan specialiseren in verschillende takken wat betreft lakken en poedercoaten. Het schade herstellen is inmiddels op de achtergrond geraakt, het spuiten van industriële producten, meubels, tuinstoelen, lantaarnpalen en poedercoaten van fietsframes, buitenlantaarns, leuningen, onderdelen, motortanks is nu de hoofdactiviteit van Bemelman Spuiterij…... Afijn alles wat een nieuwe of andere kleur verdient, spuiten of poedercoaten wij in de mooiste kleuren. Met de enorme straalcabine wordt alles ook nog eens goed ontdaan van de oude lak.


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

WIL JIJ JOUW FIETS IN UNIEKE KLEUREN?


ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT


SPUITERIJ BEMELMAN IN NOORDWIJKERHOUT

Wat ook één van de specialismes van de Spuiterij is. Het spuiten van beursprojecten of showmaterialen. Heb jij een project wat snel af moet, een project wat gespoten moet worden in een bepaalde kleur of juist veel kleuren In een bepaald design? Moet er vakkundig in meerdere lagen en kleurstellingen worden gespoten?

Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Jouw oude vertrouwde fiets in een nieuwe kleurstelling ? of een nieuwe in de kleuren die u mooi vindt?

BALEN! AUTOSCHADE!


Velgenschade is balen !

Wij maken uw velgen weer als nieuw. U mag de velgen met of zonder banden brengen, zelfs de auto laten staan! Misschien kan er dan ook een deuk of andere lelijke plek worden weggewerkt. Dat is het voordeel van een allround bedrijf als Bemelman Spuiterij . Buiten het mooi maken van uw velgen , repareren wij uw auto ! Komt u ook uw velgen laten poedercaoten tijdens de bandenwissel?

VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!


Contactgegevens

Facebook