Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.


Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !


Keukenkastjes spuiten bij Bemelman Spuiterij . Bemelman is al meer dan 45 jaar expert op het gebied van lakken, spuiten, schadeherstel en kleuren. Secuur worden oude lagen lak, fineer of andere oneffenheden verwijderd van de keukendeurtjes. Daarna worden deze zorgvuldig met de juiste apperatuur glad geschuurd of gevuld met plamuur. Een goede grondlaag aangebracht en daarna met hoogwaardige lakken worden de keukendeurtjes voorzien van de door u uitgekozen kleur en glansgraad . Zo heeft u weer een mooie strakke keuken met een totaal nieuwe uitstraling. Van hoogglans naar mat.
Van wit naar zwart of van grijs naar olijf groen.
In de regio van de Bollenstreek verzorgen wij het halen en brengen. Zo wordt u daarin in ieder geval ontzorgt.
Ook spuiten wij andere meubels zoals, bureaus, kasten, stoelen trapleuningen tot aan de handvatten van keukenkastjes aan toe. In sommige gevallen bijvoorbeeld houten deurtjes en aluminium greepjes is het goedkoper om de greepjes te poedercoaten. Gelukkig hebben wij een poedercoat afdeling waar wij allerhande spullen kunnen poedercoaten. Zo hoeft u niet naar andere bedrijven en kan u alle spullen in één keer laten bewerken.
Poedercoaten geeft net zo een mooi resultaat maar droogt sneller. Heeft u vragen over het poedercoaten of spuiten van uw spulletjes? Stel uw vraag per mail het liefst met foto .

<voor meer info of vragen>


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Van klein naar groot !

Bikesport , Bikepaint en Bemelman Spuiterij Verhuizing van Bemelman Spuiterij en Bikepaint naar naar de Heereweg in Lisse

Van Noordwijkerhout naar Lisse

Als snel bleek de combinatie van spuiten en poedercoaten van fietsen een mooie combi te zijn met Bemelmanbikesport. In een paar etappes kwam de winkel in Lisse terecht.

Zusterbedrijf Bemelmanbikesport Lisse 12.5 jaar !

The Beginning

INDUSTRIEEL SPUITWERK


Pimp my Bike

Fiets in andere kleur ?

VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


Fiets overspuiten of poedercoaten

Wil jij jouw fiets een nieuwe look geven Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Bemelman Spuiterij


Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.

Contactgegevens

Facebook