SPUITERIJ BEMELMAN IN NOORDWIJKERHOUT

Wat ook één van de specialismes van de Spuiterij is. Het spuiten van beursprojecten of showmaterialen. Heb jij een project wat snel af moet, een project wat gespoten moet worden in een bepaalde kleur of juist veel kleuren In een bepaald design? Moet er vakkundig in meerdere lagen en kleurstellingen worden gespoten?


SPUITERIJ BEMELMAN IN NOORDWIJKERHOUT


Dé meest veelzijdige spuiterij in de Bollenstreek is Bemelman Spuiterij. Wij spuiten de meest uiteenlopende objecten in nog meer kleuren. Zo voorzien wij je interieur van een nieuw kleurtje maar kunnen wij de schade aan jouw auto ook herstellen. Dankzij de grootte van onze werkplaats kunnen wij ook grote voorwerpen zoals aanhangwagens spuiten. Met kleine spullen en grote hoeveelheden weten de jongens ook wel raad.

Bemelman Spuiterij spuit regelmatig voorwerpen van verschillende materialen zoals:

  • Bumperschades
  • Meubelen en tuinmeubelen
  • Aanhangwagens
  • Motoronderdelen
  • Hekken
  • Keukendeurtjes
  • Deuren
  • Roosters en aircokappen
  • Industriële producten

 

Onze lakmachine kan kleine hoeveelheden lak maken. Zo werken wij zeer nauwkeurig, efficiënt en milieubewust. Wij verspillen op deze manier niet onnodig dure lakken.

Met meer dan 40 jaar ervaring weten de jongens van de spuiterij hoe zij jouw project naar een mooi eindresultaat kunnen leiden.

ISO9001 Gecertificeerd bedrijf.


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Motortank en onderdelen

Een motorframe, tank en onderdelen weer strak in de lak door Bemelman Spuiterij . Met de jarenlange ervaring in het restaureren , herstellen van schade en spuiten va vele objecten. Ook is het mogelijk spullen te laten poedercoaten .

VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten van elk te bedenken materiaal. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Bemelman Spuiterij


WIL JIJ JOUW FIETS IN UNIEKE KLEUREN?


Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.

ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT

Wil jij een unieke fiets ? Bikepaint en Bemelmanbikesport zin et concept voor die ene unieke fiets. In de kleuren die jij kiest en de onderdelen waar jij warm voor loopt. Hoe mooi is dat , een fiets helemaal opgebouwd zoals jij dat wilt?

Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Jouw oude vertrouwde fiets in een nieuwe kleurstelling ? of een nieuwe in de kleuren die u mooi vindt?

BALEN! AUTOSCHADE!


Velgenschade is balen !

Wij maken uw velgen weer als nieuw. U mag de velgen met of zonder banden brengen, zelfs de auto laten staan! Misschien kan er dan ook een deuk of andere lelijke plek worden weggewerkt. Dat is het voordeel van een allround bedrijf als Bemelman Spuiterij . Buiten het mooi maken van uw velgen , repareren wij uw auto ! Komt u ook uw velgen laten poedercaoten tijdens de bandenwissel?

Contactgegevens

Facebook