SPUITWERK


SPUITWERK


Het schrikt mensen soms af om langs te komen met particulier werk omdat men ziet of leest dat wij  industrieel werk doen.

Wat bedoelen wij met industrieel poedercoaten en spuiten ?
Eigenlijk is het niet zo spannend. Van leveranciers krijgen wij grote aantallen spullen binnen die seriematig en soms in verschillende kleurstellingen gespoten of gepoedercoat moeten worden.

In de meeste gevallen wordt er verlangd dat wij bedrijf aan diverse keurmerken voldoen en nauwkeurige rapportage systemen bijhouden, bijv. laagdikte metingen uitvoeren. Bemelman Spuiterij kan hieraan voldoen en is een ISO9001 gecertificeerd bedrijf zodat wij vele zakelijke klanten kunnen bedienen. Hierin is ook opgenomen dat wij aan de wettelijke milieu eisen moeten voldoen en daar streng op worden gecontroleerd. Onze klant kan er van uitgaan dat wij met een ISO9001 keuring voldoen aan alle eisen die binnen bedrijf noodzakelijk zijn, van RI&E, personeel tot aan milieu- en elektrakeuringen aan toe.

De industriële opdrachtgever heeft altijd haast om de spullen af te krijgen omdat hij voor zijn klant iets in productie heeft en na het spuit- en coatwerk nog een weg te gaan heeft. Het is daarom noodzakelijk dat wij als spuiter en poeder coating bedrijf de spullen snel af hebben.

Wij maken afspraken met onze klant over de spullen en tijdsdruk zodat iedereen tevreden is en blijft.

Schroom dus niet om met spuit, straal en poedercoat klussen aan te komen. Wij doen de meest uiteenlopende klussen voor iedereen. En de jongens vinden dit vaak de leukste klusjes!

Heb je nog meubels, kasten, wielen of misschien wel een tuinstel welke gespoten of gepoedercoat mag worden?  Dan ben je bij Bemelman Spuiterij  aan het goede adres !


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Fiets in andere kleur ?

VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


Fiets overspuiten of poedercoaten

Wil jij jouw fiets een nieuwe look geven Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


Meubels spuiten

Meubels, zoals een bureau worden vakkundig gespoten. Zo krijgt uw werkruimte een andere uitstraling .

Motortank en onderdelen repareren en spuiten

Een motorframe, tank en onderdelen weer strak in de lak door Bemelman Spuiterij . Met de jarenlange ervaring in het restaureren , herstellen van schade en spuiten va vele objecten. Ook is het mogelijk spullen te laten poedercoaten .

VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT

Wil jij een unieke fiets ? Bikepaint en Bemelmanbikesport zin et concept voor die ene unieke fiets. In de kleuren die jij kiest en de onderdelen waar jij warm voor loopt. Hoe mooi is dat , een fiets helemaal opgebouwd zoals jij dat wilt?

HOE WERKT POEDERCOATEN?

Motorframes e, tanks en andere onderdelen.

BALEN! AUTOSCHADE!


Velgenschade is balen !

Wij maken uw velgen weer als nieuw. U mag de velgen met of zonder banden brengen, zelfs de auto laten staan! Misschien kan er dan ook een deuk of andere lelijke plek worden weggewerkt. Dat is het voordeel van een allround bedrijf als Bemelman Spuiterij . Buiten het mooi maken van uw velgen , repareren wij uw auto ! Komt u ook uw velgen laten poedercaoten tijdens de bandenwissel?

Contactgegevens

Facebook