WIL JIJ JOUW FIETS IN UNIEKE KLEUREN?


WIL JIJ JOUW FIETS IN UNIEKE KLEUREN?


Bikepaint en Bemelmanbikesport zijn één bedrijf. Dus of je nu een bestaande fiets een nieuwe kleur wilt geven óf een nieuwe fiets wilt in jezelf gekozen kleurstellingen... Alles is mogelijk. Met ons nieuwe meetsysteem in Lisse (Bemelmanbikesport) meten wij eerst je lengtemaat op. Vandaaruit kiezen wij samen met jou een frame, de onderdelen en wielen. Vervolgens word je uitgenodigd in ons poedercoatingbedrijf en spuiterij Bikepaint in Noordwijkerhout.

Hier krijg je een impressie van ons bedrijf en werkwijze. Kleuren en design worden uitgezocht en daarna is het even wachten totdat Dick het frame klaar heeft. Over het algemeen gaat dit vrij vlot.

De fiets wordt door Gerard met de gekozen onderdelen in elkaar gezet en voilà, een fiets is geboren.
Zo heb je een unieke Artigiano fiets met je favoriete kleuren. Uiteraard met garantie.

Langskomen in de winkel is ook mogelijk. Op zaterdag is Dick de fietsenspuiter en poedercoater in de winkel aanwezig, met veel enthousiasme laat hij zijn creaties zien en kan hij samen met jou ideeën opdoen en vertellen met welke kosten je rekening kan houden.

Nu de schaarste in de fietsenbranche groot is kan je ook je huidige fiets van een nieuw kleurtje laten voorzien. Je fiets komt herboren in nieuwe kleuren en stuurlint weer terug.


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Bemelman Spuiterij


ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT


SPUITERIJ BEMELMAN IN NOORDWIJKERHOUT

Wat ook één van de specialismes van de Spuiterij is. Het spuiten van beursprojecten of showmaterialen. Heb jij een project wat snel af moet, een project wat gespoten moet worden in een bepaalde kleur of juist veel kleuren In een bepaald design? Moet er vakkundig in meerdere lagen en kleurstellingen worden gespoten?

Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Jouw oude vertrouwde fiets in een nieuwe kleurstelling ? of een nieuwe in de kleuren die u mooi vindt?

BALEN! AUTOSCHADE!


Velgenschade is balen !

Wij maken uw velgen weer als nieuw. U mag de velgen met of zonder banden brengen, zelfs de auto laten staan! Misschien kan er dan ook een deuk of andere lelijke plek worden weggewerkt. Dat is het voordeel van een allround bedrijf als Bemelman Spuiterij . Buiten het mooi maken van uw velgen , repareren wij uw auto ! Komt u ook uw velgen laten poedercaoten tijdens de bandenwissel?

VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!


Contactgegevens

Facebook