Industrieel

Bemelman Spuiterij heeft 2 poedercoat-ovens en een straalcabine waarin lengtes tot 5 meter kunnen worden gepoedercoat en gestraald. Tevens een spuitcabine waarin wij eventueel kunnen natlakken. Alom een allround bedrijf als het gaat om metaalbewerking. 

Bikepaint kan stralen, poedercoaten en natlakken. Vanuit de auto-industrie zijn wij bekend met de standaardnormen met elk zijn eigen specificaties. Daarbij is Bemelman Spuiterij IS9001 gecertificeerd. Dit is een wereldwijde erkende norm van betrouwbaarheid en transparantie op de wereldwijde markt. 

 

Beugels, onderdelen, stoelpoten, tafelpoten, machinedeksels, strips voor interieurbouwers, constructiebedrijven, botenbouwers en tanks. Als het in de oven past poedercoaten wij het. Zijn het 10 of 1000 beugels beugels, seriematig of enkele stuks voor bedrijf en particulier. Geen enkele klus is te gek! Kom gerust langs op de Gieterij 27 in Noordwijkerhout of bel ons vrijblijvend voor afspraak 0252 370404.

Aan kleuren ontbreekt het niet bij Bikeapint. Alle mogelijke kleuren of looks zijn mogelijk. Soms krijgen wij speciale opdrachten zoals gemeentebankjes poedercoaten door een kunstenares ontworpen, deze kregen een roetkleurig effect waar wij van nature helemaal niet blij van worden als metalen gaan roesten!

Bikepaint adviseert u graag, zoals hoeveel laags, welke kwaliteit, glansgraad en kleur.

Er is een verschil tussen binnen- en buiten kwaliteit welke alles te maken heeft met de weersomstandigheden, woon je bijvoorbeeld aan zee en worden de spullen intensief gebruikt. 

Wij bouwen graag een band met u op zodat we op lange termijn kunnen samenwerken. Het is fijn als je weet waar je aan toe bent en het vertrouwen hebt dat de spullen in goede handen zijn. Bikepaint zorgt ook voor een snelle doorlooptijd en u snel door kunt gaan met het project.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook