Onderdelen

Wat kunnen wij poedercoaten?

Veelzijdig in stralen, poedercoaten en spuiten van allerhande onderdelen. Machines, machine onderdelen, constructies, vrachtwagenonderdelen, bullbars, meubels, reclameobjecten, hekwerken, gevelbekelding, deuren, kozijnen, gebruiksobjecten, lampen, palen, velgen, bekleding van airco, interieur, industrie, fietsframes, frames van bakfietsen.

Motorframes en onderdelen zijn ook een onderdeel hiervan.
Bent u een motorframe aan het op bouwen of gaat u oude motorfiets demonteren en opnieuw laten lakken dan bent u bij ons aan het goede adres.

Hoeveel, klein of groot het ook is. In welke kleur, glansgraad, dikte of laagsysteem wordt allemaal met u doorgenomen. 

Vooraf stralen we het frame, hierdoor worden oude lagen verwijdert en krijgt het frame of andere onderdelen een betere hechting. De tank van je motor, brommer, scooter zal van oneffenheden worden ontdaan door deze glad en strak te plamuren en grondig te schuren. Zo wordt je oldtimer weer als nieuw.
Niet altijd zal er ge-poedercoat worden, soms is lakken van die motor- of brommertank beter. Alles wat u er op wilt hebben zal worden aangebracht door onze vakmensen, een striping, sticker of gespoten letters. 

Wij zijn een allround bedrijf op het gebied van paint, schadeherstel, poedercoating en behandeling van alle soorten materialen die u maar kan bedenken. Metaal, plastic, hout voor alle doeleinden. Zo heeft u alles onder 1 dak en hoeft u niet te lobbyen met onderdelen en spullen.

Prijzen maken zal soms naar schatting gedaan worden omdat niet ieder object dezelfde behandeling krijgt. Het blijft handenarbeid waardoor vooraf soms niet te bepalen is wat er onder de lak vandaan komt.

Bikepaint en Bemelman Spuiterij is een ISO9001 gecertificeerd bedrijf. Wij staan in voor vakmanschap en eerlijke processen. Kom langs op de Gieterij 27 in Noordwijkerhout om ons bedrijf te bekijken.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook