Spuiterij Bemelman in Noordwijkerhout

Wat kan Bemelman Spuiterij u bieden?

Dé meest veelzijdige spuiterij in de Bollenstreek is Bemelman Spuiterij. Wij spuiten de meest uiteenlopende objecten in nog meer kleuren. Zo voorzien wij uw interieur van een nieuw kleurtje maar kunnen wij de schade aan uw auto ook herstellen. Dankzij de grootte van onze werkplaats kunnen wij ook grote voorwerpen zoals aanhangwagens spuiten. Met kleine spullen en grote hoeveelheden weten de jongens ook wel raad.

Bemelman Spuiterij spuit regelmatig voorwerpen van verschillende materialen zoals:

 • Bumperschades
 • Meubelen en tuinmeubelen
 • Aanhangwagens
 • Motoronderdelen
 • Hekken
 • Keukendeurtjes
 • Deuren
 • Roosters en aircokappen
 • Industriële producten
 • Beursprojecten
 • Motortanks

Wat ook één van de specialismes van de Spuiterij is. Het spuiten van beursprojecten of showmaterialen. Heeft u een project wat snel af moet, een project wat gespoten moet worden in een bepaalde kleur of juist veel kleuren In een bepaald design? Moet er vakkundig in meerdere lagen en kleurstellingen worden gespoten?

Onze lakmachine kan hele kleine hoeveelheden lak maken. Zo werken wij zeer nauwkeurig, efficiënt en milieubewust. Wij verspillen op deze manier niet onnodig dure lakken.

Met meer dan 40 jaar ervaring weten de jongens van de spuiterij hoe zij uw project naar een mooi eindresultaat kunnen leiden.

 

 

 

 

 

 

 

Historie Bemelman

Wat kan Bemelman Spuiterij u bieden?

Bemelman Spuiterij was Nederlands eerste autospuiter. Toen werden auto’s zelfs nog met de hand geverfd! Hoe uniek is dat!
Bemelman heeft meer dan 45 jaar ervaring met spuiten, lakken, stralen en poedercoaten.
De historie begint eind 1800 in Lisse als schilders en rond 1930 als eerste autolakker in Nederland. Dit is generaties lang doorgegeven. Wij zijn creatief en innovatief op het gebied van spuiten met verf en lakken van onderdelen én voor verschillende doeleinden. Ook is er doorgepakt op de nieuwe ontwikkelingen zoals stralen en poedercoaten.

Machines
In de spuiterij zijn verschillende machines aanwezig die er voor zorgen dat uw producten kunnen worden behandeld.
De mengmachine kan bijvoorbeeld alle kleuren maken. Zo kunt u dat ene meubel of onderdeel in de kleuren laten spuiten die u bij uw interieur of winkel past. Denk hierbij aan een airco die afsteekt in het nieuwe interieur en daardoor erg opvalt. Door deze te laten spuiten valt deze minder op. Ook is er een grote 5 meter lange straalcontainer aanwezig die objecten met een fijne korrel schoon straalt en een grote poedercoatoven voor het poedercoaten van seriematige en grote onderdelen. Voor bedrijf en particulier.

Lakken
Onze leverancier bevoorraad ons van hoogwaardige lakken die zorgen voor een sterke lak.

 

 Spuiterij uit de Bollenstreek is Bemelman. Wij spuiten de meest uiteenlopende voorwerpen in nog meer kleuren. Zo voorzien wij uw interieur van een nieuw kleurtje maar kunnen wij ookn de schade aan uw auto herstellen. Dankzij de grootte van onze werkplaats kunnen wij ook aanhangwagens spuiten.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook